Onze erkende partners

Naast het opzoeken van voertuigen bieden wij ook extra services aan.

Dit gebeurt alleen via erkende partners en op aanvraag van de klant.

Het geleverde werk wordt geleverd met minstens 1 jaar garantie.

Wij bieden de volgende aanpassingen/services aan:

  • Software tuning bij POWER PLUS ENGENEERING

  • Complete professionele detailing bij LOCO DETAILLING

  • Op maat verzekeringen aan de laagste prijzen bij HAEGEMAN

  • Esthetische tuning (kleurverandering van bepaalde delen of carrosserie van de wagen) bij VTB PRO

  • Media en infotainment wijzigingen bij ARWAC

  • Herstellingswerken van de wagen en onderhoud

Geïnteresseerd? Wij helpen u graag verder!

Tel: +32 (0) 488/59.86.16

E-mail : info@adgcars.com

POWER PLUS ENGENEERING

Gespecialiseerd in het opdrijven van voertuigen, Power Plus Engineering stelt u voor de prestaties van u voertuig te verbeteren.
Herontdek echte rijplezier dankzij onze herprogrammaties van uw motor. Door de parameters van uw motor te herbewerken zal u meer vermogen en koppel hebben en zal u ook minder verbruiken (op diesel voertuigen).

locodetailing.png

LOCODETAILING
 

Locodetailing is een estetisch automobielcentrum. Wij bieden u de volgende diensten aan; Luxe handwas van de wagen, Onderhoud van zowel interieur als exterieur, opfrissing van leder, stof en alcantara, polish en lakcorrecties, Keramisch onderhoud en verkoop van onderhoudsproducten.

Locodetaling werkt enkel met Gtechniq, Gyeon en zijn eigen merk.

Haegeman.PNG
HAEGEMAN

HAEGEMAN werkt met alle verzekeringsmaatschappijen actief op de Belgische verzekeringsmarkt en dit in alle onafhankelijkheid. Wij zoeken voor iedere klant het beste voorstel op de markt, zonder enig favoritisme voor de ene of andere verzekeringsmaatschappij. Zowel particulieren, zelfstandigen als ondernemers kunnen op ons vertrouwen.

VTB Pro.png
VITRES TEINTEES BRUXELLES

Wij zijn Vitres Teintées Bruxelles - VTB Pro en we kleuren voornamelijk autoruiten. Onze bedrijfsnaam verraadt al een deel van ons werk, maar VTB Pro doet veel meer dan getinte ruiten. We kleuren de ramen en koplampen van auto's, we wrappen de daken van auto's, hele auto's en deflectors. Er zijn ook veel andere plaatsen om het interieur van het voertuig te wrappen. Uiteraard kunt u alle foto's op onze website bekijken.

ARWAC.PNG

ARWAC

KWALITEITSSERVICE SINDS 1959 ARWAC

gevestigd in Brussel, is een bedrijf gespecialiseerd in autoalarmen, gps en geïntegreerde multimedia. Wij verzorgen de complete inrichting van nutsvoorzieningen en herstellen oude voertuigen. Sinds 1959 zijn we in staat om voor elk van onze activiteiten de meest gekwalificeerde specialisten samen te brengen. Ons team van adviseurs en technici biedt u elke dag de beste service. Tips voor het installeren van geïntegreerde of draagbare GPS, geïntegreerde dvd, meubels voor nutsvoorzieningen, elektrische renovatie van uw voorouder, enz. Daarnaast moet u er meer over weten.

 

Bij ARWAC ben je zeker aan het juiste adres.

  • Facebook Social Icône
  • Instagram